130 let
Adelina Cena pro album roku.

Adelina Cena pro album roku. | foto: Reuters

Adele vzdala na včerejším londýnském koncertě poctu obětem bruselského útoku

Kultura
  •   11:02
LONDÝN - Zpěvačka Adele se na koncertě, který proběhl v úterý 22. března večer v londýnské O2 areně, přihlásila k solidaritě s obětmi teroristického útoku, k němuž došlo stejný den ráno v Bruselu. „Jsou to sr*či,“ prohlásila o strůjcích útoku, při kterém zahynulo 34 lidí.

Obětem teroristického činu věnovala Adele svou cover verzi písně Boba DylanaMake You Feel My Love. Song byl součástí debutového alba zpěvačky nazvaného 19, které vydala v roce 2008.

Účastníci koncertu vyjádřili svou podporu napadenému městu hromadným rozsvícením svých mobilních telefonů. ‚Jsme tu dnes všichni ze stejného důvodu. Doufám, že jste přišli proto, abych vás bavila. A já jsem vás přišla bavit. Takže jsme všichni spojení a jsme na tom lépe než ti sráči,“ prohlásila zpěvačka během koncertu.

zdroj: www.youtube.com

„Nemyslím, že jsem byla někdy dřív v mém životě tak dojatá na nějakém vystoupení, bylo to prostě krásné,“ řekla Adele později. „Moc vám všem děkuju za to, co děláte... Myslím, že nás slyšeli.“

Adele je jednou z nejpopulárnějších a nejúspěšnějších hudebních hvězd současnosti, na kontě má řadu hudebních cen i Oscara za píseň k bondovce Skyfall. Adelino poslední album s názvem 25, které vyšlo koncem loňského listopadu, stále kraluje některým žebříčkům včetně aktuálního žebříčku 200 nejprodávanějších alb amerického časopisu Billboard.

Autor: Lidovky.cz