130 let
Snímek Mizerové 3 (Bad Boys for Life). Režie: Adil El Arbi, Bilall Fallah

Snímek Mizerové 3 (Bad Boys for Life). Režie: Adil El Arbi, Bilall Fallah | foto: FALCON

Ostré náboje, ostřejší hlášky. Mizerové se vrací po šestnácti letech i s novou ukázkou

Kultura
  •   16:00
LOS ANGELES - Komediální série Mizerové (Bad Boys) o dvou policistech, kteří si s dodržováním zákonů příliš nelámou, se po šestnácti letech dočká pokračování. V ukázce se Will Smith s Martinem Lawrencem musí vyhnout i střele z raketometu. Snímek zamíří do českých kin 16. ledna 2019.

„Jdeme do toho naposledy?“ ptá se detektiv Marcus Burnett (Martin Lawrence). „Jdeme do toho naposledy,“ odpovídá lakonicky Michael „Mike“ Lowrey. Oběma totiž vyhrožuje šéf rumunské mafie, kterého při jedné z předchozích akcí připravili o bratra. Oblíbení policisté sice míří do výslužby, ale této poslední akci nemohou říct ne. Jde jim totiž o život. 

Třetí Mizerové na plátna kin míří pořádně dlouhou dobu. Společnost Sony, která za filmem stojí, nejdříve ohlásila premiéru na rok 2017. Z té ale sešlo a po Mizerech se slehla zem. 

Režie prvních dvou dílů série - Mizerové (1995) a (2003) - se ujal režisér Michael Bay, kterého proslavily akční filmy plné výbuchů. Režie třetího filmu se ujala režisérská dvojice Adil El Arbi a Bilall Fallah. Spolu se zviditelnili drsnými snímky Gangsta (2018) a Black (2015). Kromě nových Mizerů mají natočit i pokračování série Polda z Beverly Hills

Kromě ústřední herecké dvojice se ve filmu objeví i Vanessa Hudgensová, Alexander Ludwig, Charles Melton, Joe Pantoliano nebo Paola Nuñezová. 

Autor: Jaroslav Totušek