130 let

Diskuze

Osud Pořízkových byl bolestný, smekám klobouk, říká Formanová

Když přijede do Prahy představit novou knihu, je vždy doslova na roztrhání. O to větší pozornosti čelila spisovatelka Martina Formanová, když sebou přivezla i světoznámou modelku Pavlínu Pořízkovou a její rodiče. Právě o nich je totiž její nová kniha s názvem Případ Pavlína. „Myslím, že chvíli váhali. Část toho příběhu je pro ně stále bolestná,“ říká Formanová v rozhovoru pro Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RW

4. 11. 2014 10:07
Těžko se to hodnotí

protože neznám rodinné pozadí, situaci a problémy, ve kterých možná, říkám, možná žili. Co však nechápu a celou věc v mých očích naprosto degraduje je schopnost rodičů opustit malé dítě a spoléhat na to, že je nějak z toho soc systému vytáhnu. Určitě jim nešlo o život, a proto se nemohu ztotožnit takovým postupem. A navíc, ten mediální humbuk o tom, jak se ubohá Pavlína po letech setkává se svým otcem, a to vše před kamerami - jen aby to bylo vidět - to už můj odpor umocňuje nejméně na druhou! Takže pro mě je to celé nechutná komedie. Kdyby to bylo upřímné, zůstalo by to v soukromí!

0 0
možnosti
MH

M.Halasek

4. 11. 2014 10:36
Re: Těžko se to hodnotí

Přečtete si alespon článek, kde se uvádí, že těhotná matka se pokoušela dceru z ČSSR unést, ale byla zadržena a putovala do komunistického žaláře.

Pak zase zkuste něco napsat. Já mám zkušenosti podobné, utekli jsme však s manželkou a šestiměsíční dcerou naštestí všichni, museli jsme se naoko rozvést a já bdlel , jako jinde, naštestí nám to zbaštili.

0 0
možnosti
  • Vybrali jsme pro Vás