jak dlouho deklerují pražští majitelé luxusních pajzlů polskou kafilérku za argeninskou kvalitu?
Argentinské fláky nejsou o nic lepší. Bude tam i cinklé Přeštické prase.
Někteří jedinci si zřejmě myslí, že luxusní restaurace jsou jenom v Praze, nebo že do pražských drahých restaurací chodí jen Pražáci. Velká část jejich klientely jsou přitom cizinci a mimopražští "gurmáni" s patřičně naditou prkenicí.
No no !! My chytřejší moraváci bychom do pražskýho pajzlu i když to má hvězdičku vod tý firmy na pneumatiky "Myšlín" požrat nešli, fšecko hogo fogo a stojí to za lej...
Pak ovšem nezbývá než popřát snobům dobré chutnání. Hlavně aby se to maso neobjevilo někde na pultě nebo v regále.
chtěl bych vidět tu nataženou hubu toho nobl pražáka, kterému mu došlo co papal za certifikovaný angus beef steak. :-))
No zajisté mu přišlo, že stejk je vopravdu odleželý, holt ta cesta s Argentinských pamp... :-)) Jistě i jeho distingovaná přítelkyně večeři pochválila, pěkně pokecali u vínečka, co jim tam nalili "druhák" a pak šli někde do galerie pokecat s "dobrosery" o světovém duhovém dobru... :-)
1000,- kaček za porci, pražák se vyzná, pražák ví, hnilobnou pachut si nechá vysvětlit luxusem, inu jako když pražák volil Drahoše ......
"Low-costových?" To jako ma byt v zido-memecke Yiddish? Kde se ti blbci v Cechach berou?