130 let

Diskuze

Jak poznat dobrou rybí omáčku?

Indonéský šéfkuchař Ari Munandar vás učí pracovat se surovinami, které používá asijská kuchyně. Tentokrát Ari vysvětlí, co a jak s rybí omáčkou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pinouk

19. 11. 2009 0:45
Fermentace

Pro vysvetleni:

fermentovani=hniti

jsou to proste shnile ryby

0 0
možnosti

ALOIS.AMERICAN

29. 9. 2009 19:39
Rybi omacka

Doufam ze neni z Vietnamu,po ni se jiz neprobudite

0 0
možnosti

Rico

16. 9. 2009 16:05
NAPROSTO USVĚDČUJÍCÍ VĚTA:

"Tentokrát Ari vysvětlí, co a jak s rybí omáčkou."

Hlavně to "co" je překrásné!

Navrhuji použít na odvápňování kroměřížských nafukovacích balalónků.

U Lidla mají novou, a výbornou: "Rybí sós - Co to bude až to bude", výrobce z Jižních Větrolam...

0 0
možnosti