Cituji z článku v časopisu Štamgast a gurmán: "Svatomartinská husa se především musí hodit k vínu, a to vylučuje úpravu na kmíně a česneku se zelím a knedlíky. Husu proto pečeme pomalu jen se solí a zlatavou kůrku vytvoříme potíráním mlékem nebo medem. Zelí je vhodnější červené v úpravě na karamelu s kyselými jablíčky. K jeho dochucení použijeme suché mladé víno, nejlépe to, které budeme podávat. Přílohou jsou bramborové placky pečené na sucho." (text Mgr. Alexandr Burda)
nechci jim do toho kecat,ale za tu cenu (ta nebo ta) kolik si všichní žádají by musela snášet zlatá vejce a hlavně nekejhat.:-))
Rozdíl mezi domácí husou a tou ze supermarketu je tak velký že by se všichni divili! Takový nesmysl může sežrat jenom ůplný pako že je to stejná kvalita! Polraich by mu dal za to vyjádření neprodleně po hubě!
spíš bych řekl, že přeháníte vy. To je taková dnešní móda, že cokoliv je ze supermarketu, je automaticky póvl.
Husu jsem ještě neměl, ale kachnu kupuji mraženou pravidelně a za ušima se olizuju pokaždé.
ono záleží , jak mraženou... tem soudruh si plete 4 dny chcíplou husu v autokaru buhví odkud a domácí, na pozipm piclou, protože by dostala infarkt z sádla... panebože to je ale bezrozoumek reklamní
Śéfkuchař se mýlí nebo se snaží omluvit použití horší kvality. Jsem laik, ale ten rozdíl poznám. Od jisté doby mraženou drůbež nekupuju.