S pivem je to už naštěstí opravdu lepší ale narazit i v Praze po cestě na ulici na jinou zmrzlinu, než na stávající profláklé značky, to je i v Praze umění. Nehodlám pro dva kopečky cestovat přes půl města ....:-(
Proč úspěšné značky hned označit jako "profláklé"? Myslíte, že jejich prodej někdo nařídil a prodávaly by se, kdyby zákazníkům nechutnaly?
Plzeňské pivo je taky "profláklé"?
Točená z Opočna mi chutná. Má mi přestat chutnat? Jsem zmaten, nevím jak dál.
Ať si autorka říká co chce, točená z Opočna byla a je opravdu kvalitní z mléka a ne z náhražek typu palmových olejů
No jistě, opravdu jsem čekal, aby mi nějaká pipina Pospěchová dala doporučení, kam na dobrou zmrzlinu. Kolik za tu reklamu dostala?
Prostě si dojeďte do strážské zmrzlinárny a budete zírat.
Ta štrůdlová je fakt dobrá.