130 let

Diskuze

Sehraný vídeňský pár. Jak na řízek s bramborovým salátem, poradí Jan Punčochář

Klasický vídeňský řízek je připravený ze speciálně naříznuté telecí kýty a usmažený nejlépe na přepuštěném másle. Dokonalý doprovod mu zajistí lehký bramborový salát stejného jména bez majonézy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67i89ř26í 73M72a73c83e49k

20. 12. 2020 21:41

Bohužel i v Rakousku přibývá restaurací, které inzerují „Wienerschnitzel aus Schweinfleisch“.

0 0
možnosti

Spíš von Schwein.

0 0
možnosti

Nacpat ódu na Radetzkyho do kulinářského článku je fakt možné asi jen v Lihovkách...

0 0
možnosti

J49i33ř19í 87M42a23c32e59k

20. 12. 2020 21:40

Radetzky nebyl tak negativní postava, jak se nám kdysi snažili vštípit ve škole.

0 0
možnosti

J71o72s12e80f 21V96a47l11a

20. 12. 2020 12:08

tak pokud jsem poslouchal videnske kuchare, tak wiener Schnitzel je jednoznacne a pouze s bramborovym salatem BEZ MAJONEZY, ale zato se smetanou a hovezim bujonem. Varianta s hranlky jako prilohou je sice mozna, ale odpovida fast food priprave. Pokud by v lepsi restauraci mely byt hranolky, tak alespon v kombinaci se salatem.

0 0
možnosti

Typické polodfláknuté Lidovky.cz.

Řízek jo, salát jo. Souhrn surovin. Ale tu odněkud vyhrabanou fotku vlašáku (nějakého pochoutkodomácího si mohla autorka odpustit. Vídeňský bramborová salát vypadá úplně jinak.

Upozorňuji obecenstvo, ža podobným způsobem nás "novináři krmí stále". I virem. Rakve na chodníku.Vídeňák není vlašák. Není ani náš štědrodomácí.

Stačí zajít k Plachuttovi , poblíž Šteflu, Wien. No, teď to moc nejde ........

0 0
možnosti