Tak Kašpárek by potřeboval víc zákazníků co se nedívají na cenu. Bohatí lidé lidé jsou bohatí, protože se vždy dívají na cenu.
To spropitné je zvláštní, ne jen u něj, všude.
Každý, kdo poskytuje nějakou službu, od instalatéra po zubaře, má nastavenou takovou kalkulaci ceny, aby byl v zisku. Nevím o tom, že by někdo třeba natankovat čtyřicet litrů benzínu a protože se mu to moc líbilo, nechal u pokladny 10% ceny navíc.
Majitel hospody si snad umí zkalkulovat ceny tak, aby nebyl ve ztrátě. Odvolávat se na nějakou spokojenost hosta a čekat od něj další peníze mi přijde až trochu sprosté.
V obchodě mám třeba oblíbené i neoblíbené pokladní, ale cenu platím pořád podle účtenky.
K čemu jsou tyto restaurace,když tam nedostanu ani pořádnou svíčkovou?