130 let

Diskuze

Experti: Češi nemají důvod poklekávat. Současný formát Eura je až neregulérní, pomáhá hostitelům

ANKETA Dnešním odpolednem startuje pro české fotbalisty letošní Euro, když se v Hampden Parku v Glasgow utkají s domácím výběrem Skotska. Už teď je jasné, že před duelem, který má výkon v 15:00 hodin (podrobná on-line reportáž na Lidovky.cz/sport) ani jedna z reprezentací nepoklekne. Také na toto téma se Lidovky.cz zeptaly šestice bývalých reprezentantů – Antonína Panenky, Ladislava Vízka, Horsta Siegla, Pavla Kuky, Vladimíra Šmicera a Jiřího Jarošíka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Už teď je jasné, že před duelem, který má výkon v 15:00 hodin" - výkon očekáváme všichni, ale tohle asi bude výkop, ne?

0 0
možnosti

"Současný formát Eura je neregulérní"

0 0
možnosti

Ještě že se Ceši v průběhu existence svého tak hrdého národa nikdy nedopustili násilí ve velkém na jiném etnjku nebo národnosti.

0 0
možnosti

Pokud UEFA pořádně za pokleknutí nezaplatí, stateční husité klekat nebudou

0 0
možnosti

Kdybych rozhodoval já, tak kdo bude vyzývat k poklekávání, půjde z kola ven. Pamatujete, jak před nějakou dobou FIFA tvrdě pokutovala týmy, co nastoupily s rudými vlčími máky na den válečných veteránů, coby symbolem obětí první světové války? Je to do nebe volající pokrytectví. No a Francouzům, kteří ostatním vyčítali, že jejich týmy jsou málo 'multikulturní', přeji propadák.

0 0
možnosti

R^

Přitom ty vlčí máky mají v západních zemích velkou tradici. Původně je to odvozeno od první světové, ale už se to vztahuje na všechny války.

0 0
možnosti

NA ŽIVOTECH BÍLÝCH ZÁLEŽÍ !![>-]

0 0
možnosti

Na životě každého záleží,rasisto!!;-O

0 0
možnosti