130 let
Fotbalista Manchesteru United Wayne Rooney

Fotbalista Manchesteru United Wayne Rooney | foto: ČTK

Kluk viděl Manchester poprvé. Rooney mu zlomil ruku

Sport
  •   10:58
MANCHESTER - Kanonýr Manchesteru United Wayne Rooney nechtěně zlomil při tréninku devítiletému fanouškovi ruku. Při střelbě na branku nezamířil přesně a míč letěl do hlediště přímo na malého chlapce v první řadě, který poprvé na vlastní oči sledoval svůj milovaný klub. Jamie Thomas se chtěl před míčem ochránit, natáhl před sebe ruce, ale rána mu zlomila zápěstí.

Rooney o tom v tu chvíli vůbec nevěděl. Po zveřejnění v regionálním tisku Shropshire Star ve městě, odkud chlapec pochází, se slavný fotbalista hned omluvil. "Mám pro něj připravený omluvný dopis a podepsaný dres, který mu co nejdříve pošlu domů. Přeji mu brzké uzdravení," napsal Rooney na Twitteru.

Zapojte se do diskuze! Nově přes SMS

Thomas ze samotného nedělního zápasu s Wolverhamtonem, který Manchester pokořil pěti góly, moc neviděl, protože byl v péči lékařů v zázemí stadionu. Po jejich diagnóze ho otec odvezl do nemocnice.

"Nejdřív jsem si myslel, že to bude jenom modřina. Jamie si ale kvůli bolesti zápas vůbec neužil. V nemocnici nám řekli, že je to čistá fraktura, která si vyžádá na několik týdnů sádru," popsal otec malého fandy Andy Thomas. Na útočníka Rudých ďáblů nahněvaný nebyl.

Autoři: ČTK, Lidovky.cz