130 let
Grant v Chelsea.

Grant v Chelsea. | foto: ČTK

Fotbalový svaz nabídl izraelskému trenérovi 27 milionů

Sport
  •   14:25
PRAHA - Potápějící se bárka jménem ČMFS nabírá vodu po hektolitrech a s nabídkou trénování reprezentace oslovuje podle posledních zpráv kdekoho. Mistopředseda Jaroslav Vacek podle idnes.cz volal Izraelskému trenérovi Grantovi, který vedl Čecha v Chelsea. Podle Daily Mail čeští svazovníci již Grantovi nabídli 27 milionů korun ročně.

Anglický deník  Daily Mail dnes přinesl informaci o tom, že Avramu Grantovi fotbalový zvaz nabízí čtyřletou smlouvu na 900.000 liber (asi 27 milonů korun) ročně. Měsíčně by si tak přišel na více než 2 miliony. Vacek kontakt potvrdil: "Oficiálně jsme mluvili s člověkem, který pana Granta zastupuje."

Předchozí trenér Petr Rada bral podle nepotvrzených informací 140 tisíc korun měsíčně.

Volali už i Haškovi
A to není vše. Předseda fotbalového svazu tento týden prokázal, že o soudnost už definitivně přišel, když osobně volal Ivanu Haškovi. Ten jej podle očekávání razantně odmítl. „Volal mi asi před třemi dny, k další konverzaci už jsme se ale vůbec nedostali, hned jsem ji ukončil,“ prozradil Hašek serveru deniksport.cz.

Spekuluje se i o švédském kouč Erikssonovi, který vyhořel u mexické reprezntace.

Kdo nakonec stane v čele národního týmu je zatím vě hvězdách. Hašek, který vede tým v Dubaji to však rozhodně nebude: "Ligovou tabulku vedeme o tři body a já myslím hlavně na další zápas v Al Sha’abu. Do konce soutěže chybí pět kol a Al Ahlí má nakročeno k titulu."

Autor: Michal Šroubek