130 let

Diskuze

Je to bída, ale šance žije. Pět bodů, jak může Plzeň postoupit do Ligy mistrů

Dnes večer od 20.45 se Plzeň pokusí dohnat dvougólovou ztrátu a přes Razgrad potřetí postoupit do Ligy mistrů. A bez přehánění, nejen ve fotbalovém světě existují daleko snadnější úkoly než ten, který nyní stojí před svěřenci kouče Romana Pivarníka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

23. 8. 2016 15:30

Těžko vymění devět hráčů z jedenácti za ty, co chtějí hrát ...

0 0
možnosti
AS

A. Stiess

23. 8. 2016 14:35

Jasně to vyjádřil Limberský po postupu (nezaslouženém) - "vydělali jsem si na pět let dopředu, tak nás nechte na pokoji". Pivarník evidentně plzeňské pařící partičce nevyhovuje, jako jim nevyhovoval Uhrin a ani Koubek. Potřebují někoho jako je šašek Krejčí s dvoubarevnou hlavou. Teď je jenom otázkou na čí stranu se přikloní Paclík - jestli začne budovat nový tým.

0 0
možnosti
JK

23. 8. 2016 12:33

Šance neumřela minulý týden, ale dávno, dávno před tím, dnes to bude jen labutí píseň i naprostý laik, který sem tam sleduje český "fotbal" ví, že na ligu mistrů v českém fotbale nikdo nemá - český fotbal, je podrůměr Evropy, protože ti nic neumějící kopáči jsou těžce, ale opravdu velice těžce na naše poměry přeplacení, za to co předvádějí na hřišti!!!!

Na exkurzi do továren s nimi, aby viděli, jak se dnes musí lidé v práci otáčet za 15000Kč čistého, hned by měli MOTIVACI!!!!

0 0
možnosti