130 let
Brian Garruto v dresu Chicaga

Brian Garruto v dresu Chicaga | foto: Twitter

Předstíral, že po gólu rodí. Puritánští Američané mladíkovi zakázali hrát fotbal

Sport
  •   16:30
CLEVELAND/PRAHA - Telefonoval a jedl banán během zápasu, sedával si na lavičku soupeře, slavil gól jako lukostřelec nebo rodící žena, míč donášel do brány pod dresem, svlékal si na oslavu dres a nasazoval si kovbojský klobouk. To jsou bizarní důvody, proč vedení středoškolské soutěže North Side Soccer League zakázalo americkému fotbalistovi Brianu Garrutovi hrát.

Na Valentýna si fotbalisté dopřáli. Místo dětí šli na hřiště s modelkami

Osmnáctiletý kapitán týmu Cleveland Steamers pověsil o víkendu na svůj Twitter vytisknutý e-mail, který mu poslalo puritánské vedení soutěže.

To ho informovalo o tom, že nereaguje na dřívější upozornění managementu soutěže, a protože pokračuje ve svém bavičství dál, nedovolí mu dál hrát.

„Dobrý den, pane Garruto, po setkání s managementem naší soutěže jsme se bohužel rozhodli vyloučit vás ze soutěže kvůli vašemu chování,“ stojí v e-mailu.

Brian Garruto v dresu Ohia

„Opakovaně jsme vás varovali, ale zdá se, že stále nerespektujete naši autoritu. Pokud budete mít nějaké dotazy, klidně nám napište,“ vyzývá vedení mladíka.

A co vedení soutěže znepokojilo? Garruto si odmítl nazouvat holenní chrániče, vyčetlo mu i inkasovanou červenou kartu a že se pak snažil dohrát s jiným číslem na dresu.

Opilost může sázkaři vydělat skoro milion. Leicester deptá sázkové kanceláře

Dále také to, že vstoupil na hřiště místo v dresu v bílém triku a nebo že sám obsloužil výsledkovou tabuli, když vstřelil gól.

Tragikomické na celé záležitosti je i fakt, že vedení mladíkovi vyčetlo, že vstřelil čtrnáct gólů, i když jeho vrstevníci dávají maximálně tři góly na zápas.

Vedení Clevelandu se rozhodlo okamžitě proti podivnému zákazu startu odvolat, obrovskou vlnu podpory navíc vyjádřili Garrutovi na Twitteru příznivci z celého světa.

Autor: lar