• Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

David Hubáček ze Slavie Praha (vpravo) bojuje o míč s Emilem Rilkem ze Žiliny. | foto: ČTK

Slavia neskórovala ani v Žilině

Sport
  •   20:28
ŽILINA - I po šestém vystoupení Slavie na mezinárodní scéně je jejím nejlepším střelcem Erich Brabec. Přestože oba týmy v domácí soutěži vyznávají útočný fotbal dnes předvedly podprůměrný výkon takřka bez šancí. Zápas tak skončil po zásluze bez branek.

Sledovali jsme on-line

Celý zápas lze shrnout do jediného slova: Bída. Ten kdo čekal po výborném výkonu Žiliny proti Hamburku a skvělém druhém poločase Slavie s Aston Villou i v tomto případě, musel být velmi zklamán. Na šance se čekalo až do 40. minuty. Útočník Žiliny Adauto si narazil se štěstím o bránící hráče Slavie, na poslední chvíli jej stopeři hostí zastavili v poslední možný moment na penaltě.

Hned vzápětí dosáhla Slavie dokonce branky. Jarolím precizně našel Ivanu, ten však prodlužoval na zakončujícího Necida do ofsajdu.

Slavia sice do druhého poločasu naznačila, že by chtěl převzít aktivitu, do svých pověstných průniků se dostával i Krajčík, největší šance zápasu se ale urodila na druhé straně. Domácí začali hrát na brejky a to jim svědčilo. Po jednom z nich Adauto zahodil stoprocentní gólovku. Bývalý útočník Slavie byl k sešívaným milosrdný. Sám na malém vápně poslal míč vedle branky.

Oba týmy působily hodně ospale, jakoby ani nikdo nechtěl vyhrát. Diváci určitě po bezgólové remíze odcházeli hodně zklamaní.

Výsledek:
MŠK Žilina - Slavia Praha 0:0
Rozhodčí: Stavrev - Kirovski, Krstevski (všichni Mak.). ŽK: Leitner - Švento, Necid, Krajčík. Diváci: 8789.


Autor: Lidovky.cz