130 let

Diskuze

Velké rozčarování. Úplně jsme vypadli z role, stěžuje si po propadáku Jarolím

Byly fáze, kdy se u střídačky děsil toho, co vidí. „Velké rozčarování. Po slibné první půli jsme úplně vypadli z role,“ neskrýval trenér fotbalové reprezentace Karel Jarolím po kvalifikační remíze 1:1 v Norsku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

12. 6. 2017 21:54

Jarolím, jen potvrdil v průběhu toho zápasu, že fotbalu vůbec nerozumí - proč hned netřídal, nevím co chce hrát s takovými kopyty, jako jsou Dočkal, Zmrhal..... ale vrcholem všeho je opravdu Sivok.... to je úplně neschopný kopáč, který to nemá v hlavě v pořádku!!!!!!!

Nebýt šťastlivce Vaclíka v brance, tak jsme dostali rukavici!!!

0 0
možnosti
OS

O. Schejbal

11. 6. 2017 10:58

Málo ostudy našemu fotbalu asi dělají Pelta se soudruhem StB. Má to ale i několik výhod. Nemusejí letět do Ruska a tím pádem tam už žádnou další ostudu udělat nemohou, protože kdyby tam předvedli to, co druhý poločas v Norsku, asi by se všichni divili, kde se tam takoví "kiksaři" vzali.

0 0
možnosti
JL

11. 6. 2017 10:50

Bohužel, Karel Jarolím nikdy nebude Rudolfem Vytlačilem, ani Václavem Ježkem. Těm se přestavba národních mančaftů podařila. Nebýt Vaclíka, dopadlo by to v Norsku hůř. Už léta říkám, že Sivok na hřišti, znamená konec všem nadějím a z Dočkala se v Číně asi stalo pidlooké ťululum.

0 0
možnosti

M. Šipula

11. 6. 2017 9:03

Změnit "skoro" vítěznou sestavu, která hrála v Belgii byla vážná chyba. Dočkal ztrácel (nezpracoval) přihrávky, jak na běžícím pásu. Smutný výkon ve 2 půli zapříčinila také tvrdá hra Norů + rychlejší dostupování, což u nás do penalty problém neebyl. Pak to ale nastalo a byl konec všem nadějím na vítězství. No což tak snad někdy příště!?

0 0
možnosti
PS

11. 6. 2017 9:02

Ano, bylo jasně vidět, jak Dočkal řeší situace přesně jako v Číně. Proto tam nehraje. Jarolíma by měl vzít ten čínský trenér na školení. Ach, Jarolíme, fakt ten Dočkal musí za nároďák ausgerechnet hrát ?

0 0
možnosti
OS

O. Schejbal

11. 6. 2017 11:13

Jsem Sparťan, ale ten Dočkal byl opravdu "trapnej". Že je pomalý a po hřišti chodí, to je známo, ale že už ani kloudně nepřihraje a nevystřelí, tak to je smutné, zrovna jako to, že ho Jarolím nebyl schopen vystřídat.

0 0
možnosti
SH

S. Hammer

11. 6. 2017 8:21

Přepnul jsem to ve 45. minutě, kdy máma zajásala, tže vedeme. Já jí říkám, že teď už to nebude ke koukání, že druhý poločas naše primadony zase přestanou hrát. Ráno vstanu a co? Pořád to samé.

0 0
možnosti
SC

S. Cesky

11. 6. 2017 6:28

Bylo by lepší přiznat,fotbaloví snobové,že se Vám do Ruska na MS nechce jet! Takto se za reprezentaci nebojuje,vrchol však předvedlo Maďarsko v Andoře-máte ještě co dohánět..Trenér udělal opět velkou chybu,když tam dává žoldáky ze zahraničí! Inu Pražák..

0 0
možnosti