130 let

Diskuze

Ztratit dvoubrankový náskok je obrovská chyba, ví Kucka

Hodně nazlobení sami na sebe byli fotbalisté pražské Sparty po dnešní remíze 3:3 s Lausanne, kterou druholigový švýcarský tým zachránil až v závěrečné čtvrthodině. Vyrovnání samotné vydřeli hosté dokonce až v šesté minutě nastaveného času. Sparťané si vyčítali hlavně několik svých zahozených šancí a také pasivitu, kterou Lausanne využilo k závěrečnému úspěšnému ataku, přestože ještě v 75. minutě prohrávalo 1:3.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Farmačka

22. 10. 2010 9:16
Hráči už převzali rétoriku totálně neschopného

Chovance. Nejspíš jim dal takový pokyn. Tím vypadají jako stejní blbci. Propadli, ale nepřipouštějí si to. Už jen proto nemají s touto slaboduchou filozofií šanci dosáhnout na slušný výsledek. Každý hráč mimo Spartu by se jí měl velkým obloukem vyhnout. Poměry, které zde vládnou, jsou v našem sportu opravdu ojedinělé. Naprosto nekometenentí trenér setrvává, i když nic neumí. Ale vždy to umí okecat. Sice přes kopírák, ale baští se mu to. Další jeden ze sportovních ,,divů" českého fotbalu. 

0 0
možnosti

J. Vargulič

22. 10. 2010 10:43
Re: Hráči už převzali rétoriku totálně neschopného

Co jako měli po té porážce říkat a co se má vůbec říkat po prohře..? Já bych jim ta slova nevyčítal, spíše tu hru v závěru..Po prohře se vůebc těžko hledají slova a vlastně žádná nejsou ta správná..

0 0
možnosti