130 let

Diskuze

TIME OUT LN: Metál od prezidenta Putina? Díky, radši auto

Stopka ve čtvrtfinále domácí olympiády, to byla pro ruské hokejisty tvrdá ťafka. A ještě více pro prezidenta Vladimira Putina, který se teď vehementně snaží prodat suverénní zlatou jízdu mistrovstvím světa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MU

30. 5. 2014 13:32
Dostanou Žiguli nebo Volhu?

Strejček Jonatán jim určitě poradí. On všechno ví.

0 0
možnosti
KJ

K. Jonatán

30. 5. 2014 10:32
Lidovky v normě, nic s nemění.

Nějaký zarputilý havlista ze stáje agenta Bureše (už to samotné je bizar na druhou) sepsal další totálně nepodstatný třířádkový článek typu: V Rusku dochází rohlíky, ale ruská hokejová reprezentace dostala ÚDAJNĚ povolení od skorohitlera Putina k tomu, aby mohli jíst malé děti, takže SOVĚTI na dalším MS chybět nebudou! A podle západních agentur tuto informaci potvrdila i kyjevská vláda a její demokraticky zvolení představitelé. Ti mají totiž jako jediní v tomto regionu patent na rozum a demokracii zároveň. A jako třešnička na dortu pak působí komentáře havloidních zoufalců, jejichž názory formuje k obrazu svému Babiš s Bakalou a Českou televizí. Tací pak nejsou schopni ani správně opsat přezdívku někoho s jiným názorem, natož pak utvořit větu, či dokonce souvětí. Člověk by se i zasmál, kdyby to nebylo tak smutné.

0 0
možnosti

30. 5. 2014 7:51
RUS W

WEXL WEXTO= RUSKÝ BLBEC na našich stránkách,bild je pro tebe málo,halo noviny moc,banderovci ti leží v žaludku a ty nedostaneš auto,ale jenom jidášské ruble z moskvy,že hajzle

0 0
možnosti
WW

W. Wexlo

30. 5. 2014 8:20
Re: RUS W

Z Vašeho příspěvku je zřejmé,že i demence je Božím darem.

0 0
možnosti
WW

W. Wexlo

30. 5. 2014 7:01
Tohle bude určitě pravda,

zní to hodně věrohodně. Rudé právo hadr.

0 0
možnosti