130 let

Diskuze

Haškova pomsta?

Hledání kouče české fotbalové reprezentace už začíná připomínat grotesku. A zaskočený frontman Košťál si nestíhá utírat zpocené čelo. V případě Ivana Haška to přitom vypadalo tak prostě!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vladimír

23. 6. 2008 12:41
Klobouk dolů před Haškem

To je jiný Hašek,než ten na brusličkách.Já jsem jen doufal,že tohle udělá a nezklamal mě.To toiž byla obrovská past,kterou na něj ušil fotbalový svaz.To by totiž bylo nádherné - my ti svěříme veškerou odpovědnost a budeme nadále tloustnout se svými peněženkami jako svazoví bossové.Skvělé,nesedl jim na lep.To bohužel chudáci jako Chovanec a další nedokáží,Když jsem viděl vyrcholně trapné vystoupení Rady v besedě s Černým bylo mi smutno ze situace ve fotbale.Z něho totiž nebylo možné vypáčit žádné slovo a bylo vidět,jak strašně se bojí něco říct,aby si někoho nepohněval a nepřipravil se o šanci.Bohužel ani Hřebík se v té besedě neodvážil nic říct,protože co kdyb  náhodou nějaký ten ligový klub ......a zas by byla práce.To přesně ukazuje na stav našeho fotbalu.Pořád přemýšlíme proč jsme neuspěli na ME.Byl to prostě normální sportovní neúspěch nic zvláštního a nejsme sami.Jen byl prostě předem připraven přístupem Bruknera,který neměl odvahu nic měnit a v mužstvu tak byli 2-3 hráči kteří mohli hrát o budoucnost a ti se na hřiště nedostali,tak co jsme čekali od nemotivovaných hvězd zahraničních lig,kterým o nic nešlo?

0 0
možnosti

klukjakobuk

25. 6. 2008 7:56
Re: Klobouk dolů před Haškem

vidím to stejně, jen bych byl stručnější;-)

0 0
možnosti

http://adler.blog.cz

23. 6. 2008 9:55
Zemička jako Česko

má dva fotbalové svazy - český a moravský. Už to samo o sobě je ptákovina, která brání funkčnosti "velkého" českého fotbalu. Košťál se na této ptákovině veze. Máme "neviditelného" předsedu fotbalového svazu, zato všeho schopného Vlastíka. Myslím, že musíme klesnout ještě níž, aby se tento chlív vykydal.

0 0
možnosti

dv

23. 6. 2008 18:42
Re: Zemička jako Česko

Košťál to naopak kritizuje, že je ČMFS rozdělený na dvě komory. Kdyby svaz nebyl rozdělený, tak by měl ještě větší moc. Takhle ho může aspoň trochu omezovat moravský místopředseda Kubíček.

0 0
možnosti

Jan Novák

23. 6. 2008 9:12
Hašek se rozhodl správně. S košťálem spolupracovat nelze

Pan Hašek se rozhodl správně. S košťálem  spolupracovat nelze. Laskavě si povšimněte, jak zametli pod koberec ty kauzy s podplacenými soudci a delegáty. Kdyby přijal funkci trenéra reprezentace, tak by nemohl tuto situaci řešit. Až bude pan Hašek a jemu podobní ve vedení ČMFS, potom to tam vyčistí. Na fotbal nechodím, protože vyhrává ten, kdo to umí lépe podplatit. A to mne nebere.

0 0
možnosti