130 let
Fotbalisté Bohemians 1905 slaví vítězství 1:0 nad Žižkovem

Fotbalisté Bohemians 1905 slaví vítězství 1:0 nad Žižkovem | foto: ČTK

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Jak vidí ligu BOHEMÁK: Naše touha vítězit zmizela

Sport
  •   16:47
Fakta jsou sice krutá, ale jednoznačná. Naposledy naši chlapci porazili Žižkov. Ano, to je ten tým, který nyní dokázal doma prohrát i s Ostravou. Žižkovu jsme napráskali 1:0 na začátku října. Naše předchozí výhra má srpnové datum. A koho, že jsme to tehdy rozmetali také 1:0? Ostravu.

Expert nejsem, ale do mé fanouškovské duše se vkrádají pochybnosti. Poslední výhry naši chlapci urvali proti dvěma nejzoufalejším souborům v lize. S jen o trochu silnějšími mančafty v lepším případě remizujeme, v horším (jako teď v sobotu u Starků) dostaneme nařezáno. 0:3 byl navíc vzhledem k počtu šancí ještě docela přijatelný výsledek. Kam se poděla klokaní zarputilost a touha vítězit? Domnívám se, že do… Trnavy. Bývalý kouč klokanů Hoftych tam drží svůj nový tým na první pozici místní ligy. Zdá se že ve schopnosti vycedit z průměrných hráčů nadprůměrné výsledky je Hofťa prostě nenahraditelný.

Autor (37) zažil mistrovskou a pohárovou sezonu jako malý chlapec a od té doby mu není pomoci.

Autor: