130 let

Diskuze

Možnost výběru

Když pro nás chceš pracovat, musíš se přizpůsobit našim představám. Jasná slova slyšel německý trenér Klaus Toppmöller, když se nedávno ucházel o místo u české reprezentace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fanda

1. 8. 2008 3:57
media by mela byt za lzive zpravy trestana.......

Proc ne ,de facto Bruckner by vyhovel i kdyby byl cizinec Prazskym podminkam.Zase ty Rakouske podminky od Ceskych moc vzdalene nejsou.

1.Asistent a asi prvni trener bude Herzog

2.Asistent a asi druhy trener bude Kocian.

Prvni Rakusak ,druhy Slovak 60 km vzdaleny od Vidne,mluvici plynnou nemcinou.Hlavni trener Bruckner mluvici slusnou Nemcinou z nedalekeho Olmutze.V Ceskem pripade,nevim,kdo z  Nemcu by mluvil plynnou Cestinou.Kdo by to mel tak blizko  atd. Nevim proc novinari se snazi stale tyto dva nesrovnatelne pripady srovnavat a napadat.

NOVINARI hlavne dezinformuji a snazi se LZI a PODVODEM uz predem znicit nekoho. HOVADA BEZMEZNE.Jeste ze pan Bruckner ma dost zkusenosti s temito "hovadkami" a nenecha se zviklat. PREJI MU USPECH i u RAKOUSKE REPRESENTACE !!!!!

0 0
možnosti

jen tak

31. 7. 2008 14:44
Škoda že netrénuje třeba Itálii, ...

... nebo Turecko. Rakušany zatím svedem porazit i bez jeho vedení.

0 0
možnosti

mmf

31. 7. 2008 14:24
dědečku , tak se napakuj

a když tě neklepne pepka , tak až Rakousko nepostoupí v další kvalifikaci , potom si sbal housle a makej do čech , kde tě se slávou posadí na suché místo  místo Mokrého ....;-D(Y);-D

0 0
možnosti

kampelicka

31. 7. 2008 13:40
olomouc -olmutz

Pro ne bydli porad v rakousku....

0 0
možnosti