• Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Ana Ivanovič. | foto: www.tomasberdych.comReprofoto

Speciál

ANKETA: Nejvíce sexy jsou Čech Berdych a Srbka Ivanovičová

Australian Open
  •   19:00
PRAHA - Pro víkendové zprestření jsme vám na Lidovky.cz přichystali dvě ankety, ve kterých jste mohli volit nejvíce sexy tenistky a tenisty probíhajícího prvního grandslamu Australian Open. Nyní vám nabízíme výsledky, které mohou trochu překvapit, minimálně v mužské kategorii, kterou ovládl český bombarďák Tomáš Berdych. Mezi tenistkami vládla podle očekávání srbská kráska Ana Ivanovičová.

Zatímco výsledky na melbournských kurtech je příliš nespojují, podle čtenářů by tvořili ideální tenisový pár. Kdo? Pětadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí Tomáš Berdych a o dva roky mladší srbská kráska Ana Ivanovičová.

POŘADÍ ANKET

NEJVÍCE SEXY TENISTKA:
1. Ana Ivanovičová - 47%
2. Dominika Cibulková - 15%
3. Caroline Wozniacká - 11%
...4. Andrea Hlaváčková - 8%
...6. Lucie Šafářová - 0,5%

NEJVÍCE SEXY TENISTA:
1. Tomáš Berdych - 38%
2. Roger Federer - 18%
3. Rafael Nadal - 11%

Zatímco Ivanovičová byla před dvěma a půl lety na samém tenisovém vrcholu a opanovala první místo ženského žebříčku, na letošním Australian Open vypadla již v prvním kole. Naopak Berdychovi se u protinožců nebývale daří a v úterý ráno jej čeká čtvrtfinále turnaje proti krajanovi a kamarádovi Ivanovičové - Novaku Djokovičovi.

Ovšem v naší anketě šlo především o sympatie jednotlivých hráčů a hráček. Ivanovičová i Berdych vyhráli ve svých anketách s obrovskými náskoky. A jaké bylo další pořadí - mezi ženami skončila druhá Slovenka Dominika Cibulková a třetí současná tenisová královna, Dánka Caroline Wozniacká. Druhé místo mezi muži obsadil švýcarský elegán Roger Federer před Španělem Rafaelem Nadalem.

Tomáš Berdych.

Ana Ivanovič.

Autor: Lidovky.cz