130 let

Diskuze

Měl jsem zdravotní problémy, hájí se bývalý český šachista. Podváděním na záchodě vyvolal mezinárodní skandál

Čtrnáct měsíců uběhlo od jedné z nejdiskutovanějších situací světového šachu, kdy byl na turnaji v Štrasburku usvědčen z podvádění Igors Rausis. Bývalého českého velmistra pořadatelé přistihli, jak na toaletě pro invalidy konzultuje své tahy s aplikací na mobilu. „Přiznal jsem se a omluvil jsem se celé šachové komunitě, mrzí mě to. Už v té době jsem měl vážnější zdravotní problémy,“ říká Rausis v rozhovoru pro Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, že ho to mrzí a za nic se neschovává. Rozhodně nesouhlasím s názorem M.Vápeníka, že něco rozmlžuje. Hned se přiznal a hodlá si trest odpykat. Já ho neomlouvám a je dobře, že ho vyloučili, ale tyhle hloupé názory tady, to je fakt síla.

0 0
možnosti

Pro lidi, kteří udělají faul jako hrom a pak se to zpětně snaží různě rozmlžovat a zamazávat a vymazávat, nemám pochopení.

0 0
možnosti

To se musel naučit ještě v sovětském svazu.....

0 0
možnosti

Rausis systematicky a pravděpodobně dlouhodobě podváděl. Vědělo se to v zahraničí i u nás, ale nebylo snadné mu to dokázat. Až jej odhalila ta kamera na toaletě. Kajícně se přiznal a omluvil, ale nyní mi to připadá, že ze sebe dělá oběť.

0 0
možnosti