130 let

Diskuze

Češi nebojují proti Rusům, ale proti dopingu. ‚Chybí jim pokora,‘ tvrdí Hamza

Ruská reportérka se po tiskové konferenci v Ruhpoldingu zeptala Michala Krčmáře: „Proč bojujete proti Rusům?“ Odpověděl jí: „Nebojujeme proti Rusům, ale proti dopingu.“ Tak se upravuje rétorika v době, kdy kauza ruského biatlonového dopingu vstupuje do další fáze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J. Vraja

19. 1. 2017 21:36

Sudruhu P.Mašku:28. prosince 2016 - Rusko poprvé přiznalo, že v zemi existoval státem řízený dopingový program. Uvedla to ředitelka národní antidopingové agentury Anna Anceliovičová.

Víte,jak vypadá český propagandou ovlivněný občan? Háji Rusko, kde dodnes žijí někdeve splečných bytech, jsou to ti, co nadávají na platy,ale souhlasí s Ruským„blahobytem“, důchody a zdravotnictvím.

Rusové vyhrožují a lžou, to je jediné co Kreml umí.. Vlastněještě umí přinést bídu a teror kam přijdou,

0 0
možnosti
FR

19. 1. 2017 18:55

Je zajímavé, že ta ovinění Rusáci vztahují na sebe, když se o nich ale vůbec nikde nikdo nezmiňuje. Co to, že by věděli, kde je zakopán pes, soudruzi?

0 0
možnosti
PM

19. 1. 2017 11:43

Rád bych se mýlil, ale zatím chování Hamzy víc indikuje jeho osobní ambice a získání pozice ve světovém biatlonu. Pokud by mu šlo skutečně o sport, a doping (a to ještě musíme věřit, že ti naši jsou a byli úplně čistí), tak by některá prohlášení dělal víc koordinovaně s dalšími VIP z branže.

0 0
možnosti
PR

P. Rousek

19. 1. 2017 13:24

Kdyby chtěl mít klid a pozici, tak drží ústa a krok. Jak můžete takhle hnusně odvádět diskuzi jinam. A dělat gaunera z p. Hamzy a o usvědčených prolhaných Rusech ani slovo. To je opravdu slušný humus. Ale vlastně buďte rád. Mýlíte se.

0 0
možnosti