130 let

Diskuze

Lidská práva Čechy nebaví

Mají tuzemští politici bojkotovat zahájení olympijských her v Číně? Většině Čechů je to jedno. Vyplývá to z exkluzivního průzkumu agentury Median pro LN. Ten ukázal také na fakt, že pouhé pětině obyvatel vadí, že se olympiáda koná v zemi soustavně porušující lidská práva.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidoucí

9. 8. 2008 0:19
K lidským právům

Ať si každý nejprve zamete před vlastním prahem a pak ať se stará o ostatní !

0 0
možnosti

MaB

8. 8. 2008 20:59
Lidská práva a bolševici

Bolševiky jsem nemusel a nemusím, ale oni deklarovali jako lidsá práva:

Právo na práci

Právo na vzdělání

Právo na bezplatnou zdravotnickou péči.

Ať se jim to dařilo nebo nedařilo, o tom nemluvím, ale nejsou tohle ta základní lidská práva, a ne práva homosexuálů, a brzy třeba pedofilů ???????

0 0
možnosti

MaB

8. 8. 2008 20:56
Lidská práva ?

Kdysi jsem tomu věřil, teď je to jen hloupý vtip, jednostranný nástroj propagandy, která se návíc dělá , alespoň pro nás, poučené bolševickou propagandou, tak nevěrohodně a hloupě. Díky Internetu máme (pokud chceme) i přístup k informacím druhé strany, a ty hloupé propagandistické kecy o lidských právech  se dají tak snadno dešifrovat.

0 0
možnosti

karel

8. 8. 2008 20:11
Jen křeč

Češi už nemají ve své agonii ani smysl pro humor.

0 0
možnosti

kenzo

8. 8. 2008 21:35
Re: Jen křeč

Ty ho máš za nás za všechny. Děkujeme

0 0
možnosti

Obcan Ceske Republiky

8. 8. 2008 19:07
Lidska Prava v Evrope

Pokud se podivame na lidske prava do Evropy, tak muzeme pouze mlcet. Romska mensina je politicky a rasove pronasledovana a lyncovana v cele Evrope. Propagace komunistickeho fasismu v Evrope bezi 24/7 od padu Berlinske Zdi. Narodni Strana Ceskych fasistu zada deportovat Romskou mensinu z Ceske Republiky do Indie prestoze Romove  jsou drziteli Ceskeho obcanstvi. Vlada mlci a Prezident nema nic proti Narodni Garde Fasistu  ktera je registrovana na Ministerstvu Vnitra CR. Fanaticky anti-Semitismus v Evrope  je dalsi porusovani Lidskych Prav. Nejdrive  se podivejte do vlastniho zrcadla Lidskych Prav v Evrope.

0 0
možnosti

Zuzana C

8. 8. 2008 16:54
já bych to poněkud zjednodušila

Já bych s laskavým svolením autorů ty rozsáhlé a "hlubokomyslné" úvahy zjednodušila na pár bodů: - 1) je v Tibetu genocida? Prokazatelně ano. 2)Dochází k tvrdému potlačování lidských práv všeho druhu? Prokazatelně ano.

 3)Je v Číně demokracie a svoboda? Prokazatelně ne. Asi by se dalo ještě pokračovat...ale už z výše uvedeného pro mne vychází, že komunistický režim v Číně je prokazatelně hnusný, nedemokratický a jestliže se v Tibetu chová tak jak se chová, tak tam prokazatelně nemá co dělat a těžko lze takové svinstvo zdůvodňovat historií a jinými příklady ze Světa. To by pak všechny podobné režimy měly právo na existenci a právo na potlačování práv malých a jiných národů. Není přece možné říkat - "bylo to tam vždycky, tak to tam patří", snad se člověk a lidstvo také vyvíjí a mělo by to být k lepšímu a ne naopak. Olympijský výbor neměl hry v Číně vůbec připustit, a řeči o tom, že nelze míchat politiku do sportu jsou zhovadilé - nebo už si nikdo nepamatuje tu základní olympijskou myšlenku???!!!

0 0
možnosti

P. uňh

8. 8. 2008 17:37
Re: já bych to poněkud zjednodušila

Zuzanko, na bidet a vypláchněte si(e) a zanechte hlubokomyslných úvah ... bude to tak lepší.

0 0
možnosti

Thyronx

8. 8. 2008 16:08
Cesi jsaou samoliby narod.

Dokud netrpi sami, je jim vsechno na haku. Pri jakekoliv okupaci ochotne ohnuli hrbety nebo zvedli ruce. Cesi take od dob Bile hory nikdy sami za sebe nebojovali. (Par hrdinu promine). Nedilnou soucasti postoje k lidskym pravum je i postoj ke svym spojencum.: Co nejmene nebidnout a co nejvic pozadovat. (US Radar je toho zarnym prikladem). Cesi nehnou prstem ani pro svoji bezpecnost natoz svych sousedu a spojencu. Ano, Cesi jsou zababely narod. Zkousim porovnat neporovnatelne: Cechy a Polaky.

Ceska pomoc v Iraku i Afghanistanu je symbolicky postoj ceskych vlad. Vsichnio vime jake sluzby Cesi (ale treba i Nemci a Francouzi) v zahranici vykonavaji.

0 0
možnosti

elsopo

8. 8. 2008 15:54
no

pokud vím,tak tibet byl předtím docela drsnou monarchií, bylo by zajímavé udělat studii o lidských právech v tibetu předtím, než tam vtrhla čína

0 0
možnosti

Rico

8. 8. 2008 15:16
Am Tschechischem Wesen kann die Welt genesen!

Fascinují je, jak se zdejší mudromoudří typu Oto, Haui1, Pípa atd. mohou pod světově jedinečnou převahou svých argumentů až z židle překotit, ven do prostoru po Řípem, Blaníkem, Sněžkou, Pradědem a Prazdrojem!!

Lze proto umu zdejšímu a přehledu o věcech jen a jen gratulovat, stejně tak doufat, že jejich moudra ihned někdo přeloží do všech světových jazyků, aby zmínění mohli být co nejdříve navrženi na Nobelovu cenu za Českost!

Jelikož píčí dotyční pa čéšsky, vycházím z domorodců.

A ti, jak dnes vědí i v Kocourkově, žili svými tralaživoty a hopsasastylem, světe div se, perfektně a čile po 40 let v zemi bez jakýchkoli lidských práv!

A jak!! Tam poklonka taxikářovi, tam lezení do prdele zelináři, a pak všichni svorně hajlujíce pod Prvomájovými tribunami v pochochodu Huráá a Uráá, jak dříve na marši do českých zbrojovek pro Hitlerovic Wehrmacht... Ano: od zdejších se může svět celý učit!

0 0
možnosti

vvv

8. 8. 2008 14:34
Mám dobrou zprávu, přátelé!

Čínští organizátoři perfektně zvládli nástupy výprav do autobusů a atmosféra je v Pekingu skvělá! Převládá nadšení, optimismus a radostné očekávání sportovních výkonů!

0 0
možnosti