130 let

Diskuze

Prosili mě, ať od startu vyjedu rychleji než včera, bavila novináře Koukalová

Za cílem stíhacího závodu byla na Holmenkollenu rozesmátá a vykládala: „Utahaná jsem, ale když jsem viděla, jak už jsou některé holky úplně vyřízené, dodávalo mi to energii.“ Gabriela Koukalová tak i za pomoci bezchybné střelby opět rozšířila svoji sbírku „medailových“ umístění v sezoně. Už na čtrnáct.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je skvělá. Světová špička ve své profesi, milá, krásná, a ještě charakterní, nezlomená, zásadová. Zpráva dopingových specilistů uvede skoro 30 jmen podvádějících ruských biatlonistů - ten počet sám je šílený! MOV a WADA vydají doporučení mezinárodním sportovním svazům, ať žádné velké akce nesvěřují Rusku a ať ruské sportovce uvedené v McLarenově zprávě potrestají. A šéf IBU lobuje pro ruské pořadatele, odmítá svolat mimořádný sjezd, který by ho mohl odvolat (řádný se koná až po ZOH v Koreji) a blokuje zpřísnění trestů za doping - I KDYŽ 150 biatlonistů ze Světového poháru (tj, skoro všichni, kromě Rusů, Bělorusů a Kazachů) a skoro všechny národní svazy (včetně norského) jsou podepsáni pod peticí za zpřísnění trestů za doping a za potrestání všech dopujících! I norští fuńkcionáři a biatlonisté se od Bessebergova jednání distancovali!

Má rovnou páteř. IBU by také měla nechat šetřit výhrůžky smrtí, které ona, Fourcade a další dostávají - tak, jak to dělá WTA a ATP pro tenisty.

0 0
možnosti

18. 3. 2017 20:36

Je milá. A má úroveň. Ještě jsou lidi, na které Čech může být hrdý. (Naštěstí ve všech oborech lidské činnosti, stejně jako tady ve sportu - jen naši současní státníci by se holt měli chytit za frňák).

0 0
možnosti

18. 3. 2017 20:40

Souhlas. Nejenom státníci ale i banda ruských filcek, které si říkají Češi, zaplavující diskuse nadávkami na naší mistryni světa a loňskou vítězku světového poháru!

0 0
možnosti

18. 3. 2017 18:50

Gábinka nějak zapomněla ve svém horlivém projevu dodat, že dneska tomu stejnému pánovi rukou s úsměvem potřásla. Jo, zřejmě jí vedení českého biatlonu začalo rychle navigovat, abychom nezůstali ve svém boji s větrnými mlýny úplně sami.

0 0
možnosti

18. 3. 2017 20:38

Na každé diskusi s Gábinou Koukalovou onanuje Masek při stejné lži!!! Koukalová Bessebergovi ruku podala. Nikoliv se před ním klaněla, jak jsi psal na jiné diskusi a nikoliv s úsměvem. Viděli to miliony lidí, tak zde nelži. Tvoje stokrát opakovaná lež se pravdou nestane!!!

0 0
možnosti