schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
bazalka
Chuť končícího léta. Vyzkoušejte zapékané cukety s rajčatovou esencí, podle šéfkuchaře
Recept
Okurková sezona: plody se sbírají z matrace ‚letadla‘. Čistí střeva, regulují krevní tlak a pomáhají trávení
Premium
Původní zpráva
Bylinková abeceda. Bazalka pravá zklidňuje podrážděné nervy a zamezuje nadýmání
Seriál
Čokoláda a bazalka. Neobvyklá kombinace v brownies
Nezapomínejte na bylinky. Křupavá placka s čerstvou bazalkou
V Itálii roste bazalka na mořském dně
Koriandr a thajská bazalka. Zkuste si vypěstovat asijské bylinky
Jak pečovat o bazalku nebo petržel? Chce to hlavně hodně světla
Jak na čerstvé bylinky?
Jak na čerstvé bylinky?
Kam v Praze vyrazit za pravou italskou pizzou
Kam v Praze na pravou italskou pizzu?
Jak správně používat bylinky
Cake salé
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu