Pondělí 25. září 2023, svátek má Zlata
schránka
Předplatit Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Bochník
Mazanec třikrát jinak. Jak ho dělá Roman Vaněk?
Recept
Toužíte si doma sami upéct vlastní chléb? Poradíme vám, jak na ten nejlepší kvásek
Premium
Seriál
Co nevíte o chlebu? Nikdy nebyl jen základní potravinou nezbytnou pro přežití
Premium
Kynutý pannettone. Italská vánoční La Dolce Vita
Britský mazanec. Hot cross buns neboli bochánky s křížem
Bochník za 117 eur. Španělský pekař peče nejdražší chleba na světě
Delikatesa středověkých mnichů expanduje do Číny. Sýr vítají i banky
Reportáž
Ukrajinec pašoval cigarety v chlebu
Který chleba jíst?
Témata:
Bílá sobota
,
Costa del Sol
,
cukr
,
Cukr
,
Česko
,
Čína
,
Euro
,
chléb
,
konsorcium
,
koření
,
Máslo
,
Mazanec
,
Paříž
,
Pečení pro každého
,
pečivo
,
Potraviny
,
recept
,
sůl
,
Španělsko
,
Velká Británie
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení