schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
kořenová zelenina
Zahřeje ve všední den i ve svátek. Festovní hovězí vývar podle Jana Punčocháře
Recept
Pět nejskvělejších bramborových salátů podle našich nejlepších šéfkuchařů
Doporučujeme
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Punčocháře: řízky jedině z vykostěného kapra a salát s domácí majonézou
Premium
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Sedláčka: k večeři si dáváme dušené slávky se zeleninou
Premium
Recept
Jako z Vídně. Tafelspitz není ani polévka, ani vařené maso s přílohou. Jak na něj, poradí Jan Punčochář
Recept
Ne jen pro letní dny. Připravte si podzimní pečený salát se zeleninou a sýrem podle Jana Punčocháře
Recept
Na svatomartinské hostině nesmí chybět kaldoun. Jak polévku připravit?
Jak ohromit na rodinné oslavě? Připravte dušenou jehněčí plec podle šéfkuchaře Davida
Recept
Bramborový salát bez kořenové zeleniny podle michelinského kuchaře
Bez zeleniny či s domácí majonézou. Bramborový salát třikrát jinak
Doporučujeme
Dušená líčka. Pochoutka, která se dá krájet lžící, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu