schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
La Rotonde
Myslím, že toho všichni mají plné zuby. Hosté se do restaurací těšili, shodují se restauratéři
Anketa
Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance
Rád zkouším nové postupy a vaření si užívám, říká Paulus
Nejlepší restaurace: zabodoval Alcron s michelinskou hvězdou
Seriál
Nejlepší restaurace podle Maurerova výběru dostaly ocenění
Deset nejlepších restaurací roku. Podívejte se na přehled
Exkluzivně
Kuchaři se chystají na Hrad. Je to takový čundr, říká Paulus
Doporučujeme
Prague Food Festival: co uvaří špičkoví šéfkuchaři?
Podívejte se: 100 nejlepších restaurací
Doporučujeme
Nejlepší restaurace podle Maurera: Terasa U Zlaté studně
Exkluzivně
Víkend: slivovice, sekt a speciality z lišek
Gourmet tipy: o víkendu se vydejte na tržiště nebo vemte děti na kurz
gourmet tipy
Kam jít v Praze na brunch
Kam jít v Praze na brunch
Alcron, nejlepší restaurace roku
Ovocné knedlíky
Lanýže: černé zlato na topinky
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu