Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Paul Bocuse
Kuchařská olympiáda proběhne letos v Praze. Do poroty usedne i Zdeněk Pohlreich
Česká kuchyně má světový potenciál. Vaření se stalo smyslem mého života, říká šéfkuchař
Rozhovor
Prestižní kulinářské ocenění Bocuse d'Or putuje do Dánska
DAVID: Vzpomínka na Robuchona. Jeho bramborová kaše byla prostě geniální
Zemřel slavný francouzský šéfkuchař Paul Bocuse, bylo mu 91 let
Plné tribuny a kotel jako na hokeji. V Budapešti si to rozdali nejlepší kuchaři Evropy
Reportáž
Nejlepším šéfkuchařem na světě se stal Nor
Šéfkuchařem století se stal Francouz
Francouz Bocuse se stal Šéfkuchařem století
Lyon tančí v barvách světla
Na seznamu UNESCO může být i jídlo
Témata:
Alain Ducasse
,
Anthony Bourdain
,
brambor
,
Dánsko
,
Evropa
,
Francie
,
hotel
,
Jutsko
,
Lidé - geneea
,
Lucembursko
,
New York
,
Paříž
,
Paul Bocuse
,
pokrm
,
Rady šéfkuchařů
,
Rhôna
,
Švédsko
,
Triton
,
Twitter
,
UNESCO
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení