Pátek 17. května 2024, svátek má Aneta
schránka
Premium
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Pažitka pobřežní
Poupata v nálevu. Vynikající „falešné kapary“ připravíte z toho, co najdete na zahrádce: z pažitky i pampelišky
Sprostě řvát jako Ramsay nebudu, rodiče by zešedivěli, říká šéfkuchař Kašpárek k natáčení Hell’s Kitchen
Premium
Jak na nejlépe ochucený tatarský biftek, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
S koprem a pažitkou. Udělejte si k snídani sýrovou omeletu
Co vykouzlíte z obyčejné pažitky? Poradí Roman Paulus
PUTNA: Básniti šnytlík, alébrž pažitku
Témata:
Alcron (restaurace)
,
Asie
,
česnek
,
Field Restaurant
,
Gordon Ramsay
,
Joseph Roth
,
kapary
,
kopr
,
kuchyně
,
maso
,
Omáčka Tabasco
,
omeleta
,
Osobnosti LN blogují
,
Pažitka pobřežní
,
Praha
,
Roman Paulus
,
Roman Paulus
,
Tatarský biftek
,
televizní show
,
Topinka
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení