Z některých příspěvků je dobře poznat, že se panu premiérovi podařilo dobře zasít sémě závisti. Hospodský = nepřítel "všeho pracujícího lidu" ... Však taky přišlo EET rozkulačení hned v první vlně.
Pivo za 39 ? Leda tak za 26, nebo za 32, ale 2 litry v plastu !
Když jste vysokými cenami pohrdali českými návštěvníky, teď nebrečte. Proč by vás teď měli živit? Trh ukáže. Úbytek drahých restaurací a hospod pro cizince v centru Čechům určitě vadit nebude.A že nekopeme o turisty, to mi vyhovuje.
Kdybyste pracovala v pohostinství nebo turismu, mluvila byste jinak. Trochu empatie by neškodilo.
Restaurací a hospod je u nás moc tak 20-30 % když už neotevře tak to nikdo nepocítí.Je třeba restart korona to urychlila ale zavedla socialismus s dotacemi neschopným podnikatelům.
asi tak polovina hospod bude muset zavřít, tipuju. do doby než začnou litat turisti.
Já osobně jsem přišel na to, že si dokážu uvařit doma sám, lepší jídlo, levněji. To bude možná část problému....proč se místní nehrnou do hospod, a turisté nejsou.
Tak uz si ti prosti venkovsti obcane, co jezdi do centra Prahy prodavat naprosto nefalsovany trdelnik za vyrobni naklady, museli najmout prodejneho novinare na zoufaly PR clanek? Hlavne si dal autor pozor, aby se jich nahodou nezeptal na neco nevhodneho
V pondělí otevřely hospody a restaurace a zákazníci nikde!!!! Prostě klasika a hlavně dobrá rada. Od středy do konce týdne si nedávejte v hospodě guláš a ani sekanou!!!! Jinak ty nesnědené porce z pondělka až středy budete mít v tom guláši i té sekané!!! Tak dobrou chuť!!!!
Zdá se, že pánům z centra Prahy, zmlsaného turisty, ještě nedošlo základní pravidlo tržní ekonomiky - pravidlo nabídky a poptávky.
Vypadá to, že spíš netušíte vy, co to je...
Dnes jsem byl s manželkou na obědě v naší maloměstské hospůdce. Hotovky za 90, majitel nás rád viděl, jako vždy. A tamti páni z Prahy, z Krulova a podobných destinací si můžou trhnout.