Bistro 8
Domácí jídlo, ověřený původ surovin, a jídlo podávané s fantazií (dostanete tady například vepřo-knedlo-zelo do ruky). Designově je bistro vyladěné do posledního detailu a potěší tak estetické oko návštěvníků. Navíc bistru skvěle funguje facebooková stránka - každé ráno na ni najdete aktuální menu s detailním složením všech jídel.
Bisos
V bistru Bisos se mísí španělská a italská kuchyň. Vedle skvělých tapas tu dostanete velmi brzkou snídani či obědové menu. Tapas bar najdete na Žižkově kousek od Vysoké školy ekonomické. Nejlepší charakteristiku bistra poskytl sám majitel - středomořský tapas bar s malou kuchyní a víny, sýry i dalšími lahůdkami ze Sardinie. Rustikalní minimalismus na vás dýchne na každém kroku.
Bistro Santinka
Šéfkuchaři a majitelé restaurací Na kopci a Na konci Titus Eliáš a Jan Turek se rozhodli otevřít také bistro. Santinku najdete kousek od studenského domu ČVUT v Dejvicích. Téměř celé bistro je prosklené a tak působí vzdušně, zároveň se zde ale cítíte velice pohodlně právě díky moderním designovým prvkům.
Bistro Kidó
Jedno z nejkrásněji vybavených biser v Praze. Interiér je laděný do modré, vybavený designovým nábytkem. Ve vstupní místnosti je pult a kuchyně, kde se domácí jídla připravují a můžete si zde také vybrat zákusek. V zadní části se pak můžete v klidu najíst. Stolky nejsou blízko u sebe a budete tak mít dostatečné soukromí i při pracovní schůzce. V létě se dá navíc posedět venku. Na webových stránkách najdete každá týden nové menu připravené z domácích surovin.
Kafka Snob Food
Jedinou nevýhodou bistra, které je laděno do italského stylu, je to, že obsluha nemluví česky. Majitel je totiž Ital. A tak zde podávají výbornou pizzu a italské speciality. O vynikajícím espressu nemluvě. Všechno jídlo i pití vám také zabalí sebou, v létě se tak můžete najíst venku. Interiér je laděný do vintage stylu, který neruší, ale spíše dotváří celkovou "italskou" atmosféru.
Dish fine burger bistro
Útulné malé bistro s příjemně jednoduchým zařízením. Vstupní místnosti kraluje otevřená kuchyň, ve které se připravují jedny z nejlepších burgerů v Praze. DRuhá místnost je určená pro hosty, ale najdete tu jen pár stolků, takže se vám lehce může stát, že se nebudete mít kam posadit. Bývá plno. Burgery se připravují z vyzrálého masa Aberdeen Angus, především z předního hovězího. Navíc se zde soustředí především na kvalitní suroviny - především maso a sýr či domácí slaninu.