130 let

Seriál Jsme jací jsme (2020). | foto: HBO

Dospívání na vojenské základně. Za seriálem Jsme, jací jsme stojí oceňovaný režisér Luca Guadagnino

Kultura
  •   18:00
LOS ANGELES - Režiséra Lucu Luca Guadagnina proslavily romantické filmy jako Dej mi své jméno (2017) a Mé jméno je láska (2009). Svůj talent nyní poprvé předvede i v televizní tvorbě. Seriál bude mít premiéru 15. září.

Trávit mládí na americké vojenské základně v Itálii asi není nic moc. To brzy zjistí introvert Fraser (Jack Dylan Grazer), který se přesně tam se svými dvěma matkami-vojandami musí přestěhovat. Únikem ze šedivé reality by Fraserovi mohla být parta mladých a volně smýšlejících lidí pohybujících se v okolí základny. První lásky, sex i nenávist. Jsme, jací jsme. 

Seriál Jsme jací jsme (2020).
Seriál Jsme jací jsme (2020).

V seriálu dále hrají Chloë Sevignyová, Alice Bragová, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabiová, Francesca Scorseseová, Ben Taylor, Corey Knight nebo Tom Mercier. 

Luca Guadagnino je režisér, scénárista a producent známý svým vizuálně strhujícím stylem a sugestivními psychologickými portréty. Jeho filmy Mé jméno je Láska a Oslněni sluncem nebo Dej mi své jméno obdržely nominace na Oscara, Zlatý glóbus i ceny BAFTA. Poslední jmenovaný nakonec získal Oscara za nejlepší adaptovaný scénář. 

Autor: jto