130 let

Diskuze

Vy jste to nevěděli? Vyšla nová kniha o domácí rockové scéně

15. října vyšla novinka na "undergroundovém pultu" ve společnosti zajímavých osobností z československé (a nejen) punk/HC scény. Publikaci Vy jste to nevěděli? vydal Tarantino a čert.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michael W.

21. 11. 2009 17:56
nemám rád drsňáky

Ta knížka mě vůbec nezaujala, nemám rád lidi, který si hrajou na drsňáky!!! Drogy, vězění a další.Můžou si za to sami,tak ať do knih nebrečej pseudofeťáci

0 0
možnosti

Baude

30. 11. 2009 13:49
Re: nemám rád drsňáky

Tak teď jsem tě moc nepochopil - ty si myslíš,že v té knize někdo brečí? Já tam tedy nic takového nevidím,a asi bych měl,když jsem tam vyfocenej a podepsanej.Ta knížka přece není o vězení a drogách,ta je o životě různejch lidí,vesměs majícich co dočinění s punkem před i po revoluci a jejich pohledy na dané téma.Jestli si myslíš,že vězení a drogy z Tebe udělají "drsňáka",tak máš poněkud zamlžený úhel pohledu a pochybuju,že ho někdy budeš mít v tomhle směru jasný.Takže je to vlastně v pořádku,že se Ti ta knížka nelíbila.

P.S. Co je to,prosím,pseudofeťák? Kde je hranice mezi pseudofeťákem a feťákem?A kdo jsi Ty,abys jí mohl určovat?

Zdraví A.V.

0 0
možnosti

pája

20. 11. 2009 17:17
po delší době

Po delší době fakt dobrá knížka na českém trhu, knížek na tohle téma vychází málo a ještě stojí za prd, Vy jste to nevěděli jsou čtiví

0 0
možnosti

radek tomáš

10. 11. 2009 16:18
super kniha, přátelé

Tak tenhle titul vřele doporučuji, dneska jsem to celé přelouskal! Dozvíte se zde i o pohrdání, práskání (donášení) v totalitním režimu. V knížce fakt padnou i slova jako kriminál, drogy, ale hlavně neskutečnej týpek Henry Rollins. Super čtení za slušný peníze! Doufám, že tohle nakladatelství nezkolabuje, nenechá se někým ovlivnit a půjde si svou cestičkou (rovnou)!!!

0 0
možnosti

Vláďa Tommy Pangrác

11. 11. 2009 16:35
souhlasím

Souhlasím s radkem, dobrá knížka plná kontroverzí!!!! Též doporučuju všem vnímavým čtenářům

0 0
možnosti