130 let

Diskuze

Chleba jako z Antonínova pekařství? Zvládnete ho i doma, říká pekař a přidává cenné rady

Kvásek si může každý udělat doma sám, je to jednoduché a když se o něho budete dobře starat, vydrží vám řadu měsíců i let. Upéct vynikající chleba je o trochu složitější, ale i to doma zvládnete.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5 dnu stary kvasek a jeste vedeny podle popisu toho pana vam upece akorat tak kulovy. Na kvalitni domaci kvasek si pockate 3 tydny a musite odebirat a dokrmovat, ne jen dokrmovat, jinak budete mit te smesi za chvili vanu a neutahne vam chleba ani nahodou. Za pet dnu se vam maximalne podari ozivit suseny kvasek na kvalitu schopnosti neco upect.

0 0
možnosti
Foto

M72a85r26e67k 83H63u28r66t

9. 4. 2020 7:26

Hmm moje zkušenost ze Štrossmajerova náměstí se škvarkovým chlebem prumerne velikosti za 70 korun byla takova, ze jsme ho kolektivně doma vyhodili protoze byl hnusnej, bez chuti. Ale jinak je to u nich moc pěkné jen se nesmí peněženka třást před placením strachy a kreditky zalézat v panice až pod spoďáry...

0 0
možnosti
Foto

M88a58r70e70k 44H12u59r45t

9. 4. 2020 7:31

Strossmayerova...ta t9..

0 0
možnosti