130 let

Diskuze

Jablka ztrácejí kvůli globálnímu oteplování svou křupavost

Kvůli globálnímu oteplování ztrácejí jablka část své křupavosti, ale zároveň sládnou. Zjistila to nová vědecká studie. Výzkumný tým analyzoval údaje ze dvou ovocných sadů v Japonsku z let 1970 až 2010. Z nich získal jasné důkazy, že klimatické změny mají dopad na chuť jablek a jejich strukturu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

L. Novák 475

27. 9. 2013 0:24
Kam na tyhle bludy Lidovky.cz chodí? :-)

Tak si kupte karotku, vyjde levněji a křupe víc i při oteplení. :-D

0 0
možnosti
ZK

16. 8. 2013 20:58
A krávy dojí krvavé mlíko, protože je Al Gore uhranul

0 0
možnosti
JM

16. 8. 2013 20:32
A padají novinářům na hlavy...a ti vymýšlejií oteplování...

Příčina a důsledek ....

0 0
možnosti
PM

16. 8. 2013 18:10
to může napsat

jen velmi nechytrý člověk.

0 0
možnosti
DN

16. 8. 2013 17:37
Dalsi

blbost z "oteplenych mozgu" !

0 0
možnosti
JK

16. 8. 2013 14:33
Problémom sú jablká z dovozu, hlavne tie talianske

Je na zaplakanie, že jablká sú drahšie ako banány. A musia sa voziť z Talianska. Síce vyzerajú pekne, ale chuť nič moc.

Je to presne ako imidžom ľudí v súčasnej spoločnosti - každého zaujíma, ako vyzerá človek zvonku a čo má oblečené, ale čo je vnútri, je každému ukradnuté.

Najlepšie jablká, čo som jedol, boli súčasne aj tie najškaradšie. A po otrhaní sa nedali ani jesť. Museli pár týždňov v pivnici dozrieť.

0 0
možnosti
JS

16. 8. 2013 10:20
No, konečně!

Už jsem se lekl, že takhle vysokou kartu (globální oteplování) nechají jen tak ležet.

0 0
možnosti
PG

16. 8. 2013 10:48
Re: No, konečně!

Ono se vubec lidi nejak globalne otepluji. Nekdo by je mel promerit, pro jistotu.

0 0
možnosti