130 let

Diskuze

Příliš máslové foie gras aneb Trapasy podle profesionálů

Sommeliér Milan Krejčí musí občas řešit stížnosti hostů, kteří si objednají staré víno a čekají svěží chuť. A šéfkuchař Roman Paulus si zas vyslechl, že foie gras připravil moc máslové... S jakými faux pas se setkávají sami profesionálové, se kterými server Lidovky.cz připravuje seriál o trapasech v restauracích?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

20. 4. 2013 23:50
Hloupa neskusena redakce

foie gras (paštika ze ztučnělých husích jater, pozn. red.). Redakce vi o husich jatrech pramalo. Spatny preklad ignoranta ktery by nemel v redakci jidla co delat

0 0
možnosti

25. 4. 2013 2:03
Re: Hloupa neskusena redakce

A co že je na tom špatně?

0 0
možnosti