že pokud někdo peče 3 minuty při 58 stupních ještě zabalené, sotva se to ohřeje. To nemá smysl.
každý národ má svou kuchyni a je na ni hrdý, jen Češi ne. Škoda. Potřebovali bychom více takových kuchařů a méně Pohlreichů.
Víte, Polreicha moc nemusím. Ale v mnoha případech má pravdu. Jinak se vaří v kuchyni v hospodě a jinak v kuchyni doma. Někdo dělá nad tlačenkou s cibulí brr, a pak jde a koupí si mraženou picu nebo suši a tváří se americky. Přitom neví, že obojí je jídlo nejchudších vrstev. Protože obojí se dělalo ze zbytků, po jídle panstva.
Nevím, proč se zde kdosi otřepává nad gothajem s cibulí. Pokud to dotyčnému šéfkuchaři a mnoha ostatním chutná, tak je krajně nevkusné a hloupé nad tím říkat Brr---. Dobrá tlačenka i gothaj s cibulí je skvělé jídlo. Ale, třeba si doma servírujete opečené hadry z nádobí.
a salámem (koupeným v prodejně). To by ani presidentovi neuškodilo. Ale pořád platí, že žaludek presidenta USA i žaludek bezdomovce je stejný a cirkus s ochutnáváním atd. mně připadá přehnaný.
Jo a ještě je třeba, aby měli všichni stejné oblečení,stejná auta,stejné jídlo.Ty jseš ale vůl.
ten cirkus na ambasádě. Kdy už konečně začneme v praxi aplikovat známou věc, že žaludek amerického presidenta je stejný, jako žaludek bezdomovce na Hlavním nádraží?
Rozhodně bych svému žaludku nedala to, čím se živí bezdomovec na Hlaváku .-)
No vida,že to jde i takhle. Nemusí se pořád glorifikovat jen všelijaké "hopsandy" a "héééérečky".
Tak po dlouhé době, opět jeden normální kuchař.Neplive na českou kuchyň,netvrdí,že se musí používat pouze olivový olej, vaří normálně. A je to pašák!.