130 let
Pusinky

Pusinky | foto: KULINÁRNÍ STUDIO MAFRA

Premium

Nejlepší pusinky podle cukrářky. Jak na ty barevné a kdy přidat kokos?

Magazín
  •   5:00

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Sněhové pečivo neboli sněhové pusinky patří k mým velmi oblíbeným dezertům po celý rok. Avšak v tomto ročním období (a samozřejmě na Vánoce) je mám úplně nejraději. Sněhové pusinky tak, jak je dělám já, jsou velmi jednoduché a určitě si je díky snadné přípravě zamilujete.

Na sněhové pusinky budete potřebovat robot na šlehání, bílky, moučkový a krupicový cukr a dále také jeden cukrářský pytlík a ozdobnou špičku. Jakou špičku zvolíte, už záleží pouze na vás.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu Lidovky.cz, iDNES.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se
Autor: