130 let
Tipovací soutěž Trenér 1. ligy

Tipovací soutěž Trenér 1. ligy | foto: Lidovky.cz

S nejlepší sestavou ligy vyhrajete hodnotné ceny od Adidasu

Sport
  •   14:13
Se startem české fotbalové ligy začíná i tipovací soutěž serveru lidovky.cz Trenér 1. ligy. Nominujte 23členný tým, na každé hrací kolo postavte základní jedenáctku a sbírejte body. Pro třicet nejlepších trenérů jsou připraveny zajímavé ceny.

Tipovací soutěž Trenér 1. ligy

Trenéři, kteří se umístí na prvních třech příčkách, se mohou těšit na fotbalový míč od společnosti Adidas Tango Euro 2012 v hodnotě 3299 korun, se kterým se odehrál evropský šampionát, k tomu získají kávovar, kšiltovku od Adidasu a nový magazín LN 101 Pohnuté osudy.

Ceny pro další vítěze najdete - ZDE.

Návod jak hrát soutěž Trenér týmu 1. ligy fotbalu

  • Vstupte do soutěže: e-mailem nebo účty na Facebooku či na Googlu+. Stanete se tak trenérem.
  • Nejdříve musíte sestavit tým. V menu zvolte Nominace týmu a vyberte 23 hráčů ze všech 16 týmu 1. ligy fotbalu. Vybírat můžete přetažením hráče (drag and drop). Jakmile výběr uzavřete, můžete v nominaci provést jednorázovou změnu po 8 odehraných kolech. Uzavřením nominace můžete začít sestavovat fotbalovou jedenáctku pro každé kolo.
  • Sestavení jedenáctky se pod odkazem Sestava kola v menu. Vyberte kolo, nejlépe začněte prvním, pokud liga ještě nezačala. Zvolte systém hry (4-4-2 nebo 5-3-1 či jiný, změnou se neuložená sestava vymaže). Přetáhněte hráče na pozice, které jim přísluší - jen záložníky a útočníky lze kombinovat, obránce může jen do obrany a brankář do brány. Sestavu uložte a můžete připravit jedenáctku pro další kolo, ale nemusíte, počkejte, jak se vašim vybraným borcům bude dařit. Čas máte do začátku následujícího kola.
  • Poměřte své síly s kamarády. V menu zvolte Sledování soupeřů a vyberte soupeře, které chcete průběžně sledovat.
  • Komentujte vývoj ligy i své protivníky. V diskusi máte spoustu prostoru.
  • Nastavte si zasílání e-mailů. V menu zvolte Můj účet a změňte si zasílání informačních e-mailů podle potřeby.
Autor: Lidovky.cz
Témata: Adidas, Google, Facebook