130 let

Diskuze

'Sundejte fotku Pepiho, Slavia už není slušný klub'

Co se musí stát v duši zarytého slávisty, aby se rozhodl otevřeně vystoupit proti vedení svého klubu? Ivanu Bicanovi (65), synovi největší slávistické legendy Josefa Bicana, došla trpělivost a požaduje, aby obří fotografie jeho otce už nezdobila stěnu stadionu v Edenu. „Současná úroveň vedení Slavie by mohla poškodit tátovo jméno,“ říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J. Klíma

19. 10. 2011 22:05
kontinuita kastrace duse naroda

Je to kontinuita vykastrovane duse a elit naroda. Po revoluci se kazdy slusny clovek ocitl vyjukany v nove situaci, pouze nekteri "schopni" komuniste, smelinari, kseftari a podobná chamra..ť byla v dravosti potentní a tak si v anarchii 90. let přišla na své. Není proto divu že současnou nejpočetnější elitu (finanční) národa tvoří tlupa nekultivovaných nevkusných a primitivních bagounkářů jako z dob a míst carského ruska... ti si teď staví vily z dotací, neplatí daně, okázale a hloupě projevují svoji nadřazenost nad zákony i lidmi apod... a demokracie??? chacha... kdo na ni v teto zemi veri to je naivni blazen... jedina opravdova demokracie bude až se dav utrhne a tyto parazity vyhodi z oken jejich rezidenci...

0 0
možnosti
JO

J. Orlík

22. 9. 2011 17:29
Bican byl skvělý fotbalista,

ale tvrdit, že byl našim nejlepším, to je docela úsměcvné. On byl skvělý ve své době, počítám, že dnes by si ani nevrzl.  Já nemám rád takové ty soudy nebo soutěže o nejlepšího fotbalistu, hokejistu atd., všech dob. Dnes je hra nesrovnatelně rychlejší, tvrdší, stačí se podívat třeba na náš finálový zápas s Němci v Bělehradě v roce 1976 a je to dobrá groteska. Myslel jsem, že to pustili zpomaleně. Takový Nedvěd v dobách své největší slávy, by dal Pepimu pěkně na zadek. To ale neznamená, že byl lepší. Vždyť hrál o mnoho desetiletí později.

0 0
možnosti
MT

M. Trhlík

23. 9. 2011 5:47
Re: Bican byl skvělý fotbalista,

Pane Orlíku,Váš názor,že Bican by si dnes ani nevrzl,je daleko víc úsměvný,než si myslíte.Nevím,zda jste někdy fotbal hrál,či se zajímal o  p.Bicana.Určitě nevíte za kolik uměl běhat sto metrů a nikdy jste ho ani neviděl hrát.Nepochybujte o skutečnosti,že to byl profesionál,který by se dokázal nepochybně zařadit i mezi současné hvězdy.Kolik máme dnes hráčů,kteří jsou rychlejší,důraznější a nevím co ještě,ale chybí jim to základní.Míč jim občas dělá značné potíže.Tím nechci tvrdit,že v té době,kdy kopal p.Bican,byl lepší fotbal,ale nepochybně tehdejší hvězdy,  by se asi dokázaly s dnešním fotbalem vyrovnat.A to nemluvím o vybavení a možnostech současné generace.

0 0
možnosti
LM

L. Mosler

22. 9. 2011 13:20
Ivan Bican

a jeho matka mají  absolutní pravdu. Slovník naší peněžní elity odpovídá více slovníku někdejší žižkovské galérky než slovníku poctivých lidí!

0 0
možnosti
AN

A. Nováček

24. 9. 2011 7:48
Re: Ivan Bican

Naprosto souhlasím, konečně se někdo ozval na adresu té chátry, která krade ve velkém a nám hlupákům se vysmívá. Kdyby aspoň zalezli a své nakradené peníze si neužívali okázale na veřejnosti.

0 0
možnosti