130 let

Diskuze

Vrba volá po zrušení videa. Chce, aby technika jako dřív nezasahovala do práce sudím?

Ne, neslyšíte špatně. Plzeňský trenér si stěžuje na rozhodčí v české lize. Pavel Vrba si konkrétně stěžuje na nejzkušenějšího sudího v lize Pavla Královce, který přitom jeho týmu pomohl. V pozici videorozhodčího totiž upozornil hlavního arbitra sobotní duelu s Opavou Ondřeje Berku, že by měl pro Plzeň nařídit penaltu. A to se také stalo a plzeňský kapitán Patrik Hrošovský z ní v 87. minutě rozhodl o výhře Plzně 1:0.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K. Pokorný

17. 9. 2018 11:51

Vrba je buran, nevzdělaný bez znalosti cizích jazyků, ideální trenér do alkoholického lokálního plzeňského spolku, který drží na výsluní dlouhodobá systematická práce stbáka Berbra.

0 0
možnosti

17. 9. 2018 13:49

Zklidněte hormony a chovejte se slušně.

0 0
možnosti

17. 9. 2018 8:35

Chce, aby technika jako dřív nezasahovala do práce sudím?

Pan Vrba má pravdu. Co s nedokonalou technikou. Techniku je třeba vylepšit. doplnit i o to, co dokáže televizní technika. Je třeba zlepšit spolupráci rozhodčích a videorozhodčích.

0 0
možnosti

Tak ubohé štvaní proti mistru ligy nedokážou ani ti nejzaujatější diskutéři. Autor má zřejmě sešívanou nejen hubu, ale i mozek.

0 0
možnosti

16. 9. 2018 18:12

Pan autor článku je další z lehce vystudovaných novinářů, který nechápe smysl mluveného nebo psaného slova. Humanitní obory, kde v lavici sedí hrubosrstý jezevčík, jakožto nadějný studijní typ, chrlí nyní svoje ovoce naplno.

První jeho výhrada k zápasům Plzně v minulosti, kde se zahrávala řada penalt ve prospěch Plzně a zahrávat se neměla:

-jestliže jsou plzeňští hráči po 70% zápasu nastěhovaní ve vápně soupeře hrající taktiku prešovského betonu, musí k těmto situacím bez videa docházet

-kolik penalt pro Plzeň bez videa nebylo odpískaných, to už tohoto lehkoživku nebere

Vrbova slova o tom, že než takto s videem, to raději nijak, pochopil tento novinářský duch po svém aneb podle sebe soudím tebe. Ten flákač u videa přehlédl, dle jistě nekvalitní ale dejme tomu že reportáže, dvě ze tří situací, které měl sudímu na hřišti hlásit. Přesto, že má možnost to hned přezkoumat. S blbci za videem je video k ničemu. Pro méně chápavého autora článku je toto nekorektní překlad Vrbových slov.

0 0
možnosti

A. Stiess

16. 9. 2018 19:42

Souhlas, Vrbovi - dle inteligentních článků na jiných serverech vadí a zmiňoval něco jiného. A to na fakt, že "kvalita" video-techniky pro rozhodčí nemá ani ty možnosti, co přenos v TV - viz nemožnost, si dokreslit ofsajdovou čáru, atd. - což se ukázalo NEJEN v tomto utkání.

0 0
možnosti