• schránka
  • Přihlásit Můj účet

Obránce Watfordu odkopává míč jasně mimo branku, přesto byl gól uznán. | foto: Lidovky.cz

Gól můžete vsítít aniž byste trefili branku

Sport
  •   10:17
WATFORD - Jestliže také patříte ke kritikům českých rozhodčích, podívejte se na neskutečný kiks jejich anglických kolegů ve víkendovém utkání mezi Watfordem a Readingem. Zápas skončil 2:2, hosté však k vedoucí brance přišli nepochopitelnou chybou rozhodčích. Čárový arbitr mával praporkem, aby signalizoval další rohový kop, hlavní jeho signalizaci pochopil jako vstřelený gól. Unfair se zachovali také hráči hostí, kteří ač sami věděli, že branka dosažena nebyla, na chybu neupozornili. Utkání se nakonec nebude ani opakovat, přestože s tím souhlasili oba týmy.