130 let

Diskuze

Hraje Slavia ještě o titul? Uvidíme až na jaře, říká Šmicer

V utkání proti Příbrami si Vladimír Šmicer ztrojnásobil počet odehraných minut na podzim. Ale ani druhý start nejzkušenějšího fotbalisty Slavie v sezoně nepomohl mistrovi vybřednout z krize.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

notabene9

1. 11. 2009 7:10
Ekonomika..

Ekonomika válcuje mužstva..Před tak dvěma roky (přibližně) opravdu vynikající Slávie prodala tři čtyři hráčské sloupy, na nichž stála (Tavares, ten rychlý Slovák,Pudil....) a výsledek je tady..

0 0
možnosti

Milan

31. 10. 2009 20:48
dementní otázka

Nýmandi nemohou hrát o titul ani v tak ubohé soutěži jako je naše liga. Trapnost Slavie je do nebe volající. Hraní do šířky, pak to nějak nakopnout a snad se něco ujme, to  nefunguje ani v Kotěhůlkách. O rychlosti, aktivitě, startu na míč nebo o jeho zpracování na Slávii asi neslyšeli. Je otázkou, jak dlouho budou na takovou hrůzu lidi chodit a kdy akcionáři vyhoději vedení firem pokud uzavře sponzorig s takovými diletanty. Už aby to bylo a nějaký pseudofodbvalový klub zbankrotoval.

0 0
možnosti

vladik

31. 10. 2009 23:10
Re: dementní otázka

asi to bude v tom, že ve Slávii mají na kalendáři pořád ještě duben ... :-))

0 0
možnosti

wiseman

31. 10. 2009 19:04
bude hůř

Ve čtvrtek prohra doma s Valencií a v pondělí si přijede do Edenu pro body Plzeň. Nejvyšší čas na výměnu trenéra. Hřebík momentálně komentuje Spartu s Ostravou a nebylo by od věci zkusit se ho zeptat, jestli by neměl zájem o práci ve Slavii...

0 0
možnosti