130 let

Diskuze

MOV: Rusové systematicky dopují

Vysoký představitel Mezinárodního olympijského výboru (MOV) obvinil Rusko, že jeho sportovci systematicky dopují. "Ještě před rokem bych řekl, že ne,“ prohlásil Arne Ljungqvist, šéf lékařské komise MOV a druhý muž Světové antidopingové agentury (WADA). "Ale teď musím přiznat, že jde o systematický doping. Podle kódu WADA by za to měl přijít čtyřletý, a nikoli jen dvouletý trest,“ vysvětlil sedmasedmdesátiletý Švéd.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jony

6. 8. 2008 18:27
spolceni nepratelskych sil !!!

Hergot krucajs8-o kde jááááá uz tohle slisel !!!;-):-P

0 0
možnosti

richard

6. 8. 2008 17:12
Na Číňany nemají,

a dokonce nezapomněli ani na obvyklé protiobvinění, ano soudruzi, všichni se proti vám spikli:))))

Dnes je vrcholový sport o tom nenechat se načapat, sport zahynul, nejen OH ale i třeba taková TdF...

0 0
možnosti

celim

6. 8. 2008 16:12
celim

no nemyslím si, že všichni vrcholoví sportovci dopují. Vzpomínám na takového Lukáše Pollerta, který mi připadal, že nejen nedopuje, ale dokonce že i sportuje sobě pro radost! nějaké prachy byly spíš vedlejším produktem závodění(i když asi milým :-) )Vzpomínám si, jak prohlásil, že je radši někde s kamarády na vodě v jžních Čechách než na nějaké olympiádě.

0 0
možnosti

andrea

6. 8. 2008 15:07
Vivat doping :-(

Panebože, že se tím vůbec ještě někdo zabývá a hlavně, že někdo na ten sport stále kouká. Já, když jsem byla mladší, jsem se vždycky těšila na všechnomožné (atletika, cyklista, lyzovani...), nyní, a to mi je teprve 25, už nekoukám vůbec na nic, protože ničemu nevěřím. Všichni dopují, jen někteří mají lepší laboratoř v zádech, která vytvoří látku, kterou ještě "detektory" neodhalí, a někteří jsou na tom hůř, a ti jsou potom chyceni. Je to ale jen  kapka v moři. Možná bych to chtělo vytvořit vlastní soutěže pro dopery a pro čisté, aby se oddelilo zrno od plev. Zkrátka jsem sportem znechucn.

0 0
možnosti

kampelicka

6. 8. 2008 14:54
´Jak se nenapadne pronesl tisk

Cez US prusery . Delaj to vsichni . Po rusech jdou protoze americani meli mnoho pruseru. JEn se o nich nepise...

0 0
možnosti

walter

6. 8. 2008 13:40
A co Sadová s diskem?

Její kariera se skládá ze :  sypačky v treninku, chycení s trestem, vítězství po uplynutí trestu(zrovna teď) a celý cyklus znova....celkem se jí to vyplatilo....a její manžel, ten byl stejná sorta(Y);-€. Teď už doma připravují ve velkém mladou Sadovou, ta má patnáct amedvěd před ní utekl ze ZOO do lesa..;-):-D.

Vrstva Rusů, vrstva hov.en, zas.raní Rusi, zas vrstva ho.ven....to je jejich životní styl a lepší to nebude........;-(Rv;-€(Y)

0 0
možnosti

kampelicka

6. 8. 2008 15:03
Re: A co Sadová s diskem?

Nemci maji po NDR podtlakove komory . O stasi mluvjej  porad o tomhle ne ;-D

0 0
možnosti