130 let
Španělští ragbisté v akci.

Španělští ragbisté v akci. | foto: Reprofoto

VIDEO: Francouzští ragbisté se na hřišti poprali. Jeden z nejmladších dokonce skončil v nemocnici

Sport
  •   8:06
Barcelona - Zajímavý závěr mělo finále francouzského ragbyového šampionátu rezerv, v němž se Mougeurre utkalo s Elne. Za prakticky rozhodnutého stavu se hráči Elne, hrající ve žlutém, pustili do soupeřů několika nevybíravými zákroky. A mela byla na světě.

Mougeurre (hrající v zeleném) vedlo 23-7 a jistě si kráčelo za vítězstvím.

Přišla série opravdu nepěkných zákroků, na které navázaly rány a kopance. Do mely se zapojili hráči, náhradníci a dokonce i někteří fanoušci. A když se situace uklidnila, na hřiště byla poslána záchranka, aby odvezla zraněného hráče Mougeurre do nemocnice.

V rozhovoru pro místní list prohlásil kouč vítězů Jérome Etcheverry, že akce Elne „zkazila naše vítězství“. Také se zmínil o stavu hráče v nemocnici. „Zvracel, nemohl si vzpomenout. Jsou u něj jeho rodiče,“ poznamenal.

„Zkazili naši vítěznou oslavu, nebylo to od nich správné. Trofej za vítězství nám museli předávat v šatnách,“ rozčiloval se.

Podobně situaci viděl i prezident klubu Philippe Larrue. „Na konci tohoto zápasu jsem zažil hodně smutku. Hodně přemýšlím o našem křídelníkovi, je to vlastně ještě junior. A on tam nebyl, aby si mohl převzít vítěznou trofej,“ mrzelo ho.

Podle místních médií bude mít celé utkání dohru pro Elne.

Autor: Lidovky.cz