schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Carpaccio
I hovězí jazyk s křenem může být sexy. Jak na typicky české carpaccio, poradí Pavel Drdel
Recept
Zapomeňte na sendviče, dejte si carpaccio z humra. I taková lahůdka na vás čeká v novém salonku na letišti v Dauhá
Vařte levněji z běžných surovin. Zkuste carpaccio z celeru podle šéfkuchaře
Recept
Tatarák bez masa. Pochutnejte si na řepě s estragonovým olejem, radí Jan Punčochář
Recept
Za syrova, do tenka. Připravte si marinované carpaccio podle Jana Punčocháře
Hovězí carpaccio s houbovým ragú a lanýžovým olejem podle šéfkuchaře
Recept
Teplé carpaccio. Zkuste italskou tagliatu, říká Roman Paulus
Doporučujeme
Zapomeňte na hovězí. Zkuste tatarák z tuňáka či avokáda
Recept
Jak připravit rybí carpaccio? Radí Roman Paulus
Doporučujeme
Jak připravit hovězí carpaccio? Radí Roman Paulus
U Emy Destinnové vaří Američan. A dobře
Američan. A dobře
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu