Čtvrtek 16. května 2024, svátek má Přemysl
schránka
Premium
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Carpaccio
I hovězí jazyk s křenem může být sexy. Jak na typicky české carpaccio, poradí Pavel Drdel
Recept
Zapomeňte na sendviče, dejte si carpaccio z humra. I taková lahůdka na vás čeká v novém salonku na letišti v Dauhá
Vařte levněji z běžných surovin. Zkuste carpaccio z celeru podle šéfkuchaře
Recept
Tatarák bez masa. Pochutnejte si na řepě s estragonovým olejem, radí Jan Punčochář
Recept
Za syrova, do tenka. Připravte si marinované carpaccio podle Jana Punčocháře
Hovězí carpaccio s houbovým ragú a lanýžovým olejem podle šéfkuchaře
Recept
Teplé carpaccio. Zkuste italskou tagliatu, říká Roman Paulus
Doporučujeme
Zapomeňte na hovězí. Zkuste tatarák z tuňáka či avokáda
Recept
Jak připravit rybí carpaccio? Radí Roman Paulus
Doporučujeme
Jak připravit hovězí carpaccio? Radí Roman Paulus
U Emy Destinnové vaří Američan. A dobře
Američan. A dobře
Témata:
Benátky
,
Breitling
,
bylinky
,
Carpaccio
,
Dauhá
,
Ema Destinnová
,
Ema Destinnová
,
Esprit
,
Giuseppe Cipriani
,
Jahody
,
křen
,
kuchyně
,
Lidové noviny
,
majonéza
,
ocet
,
Salónek
,
sendvič
,
sůl
,
zelenina
,
zima
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení